Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Velkommen til Tårupportalen

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Lindas opskrifter i oktober 

Ingredienser

Til 4 portioner:

200g instans polenta
1 tsk. salt
1/2 vand
1/2 l mælk
75 g smør
100 g parmiginiano ost revet
2 skefuld hakket persille, basilikum 

Tilberedning

Bring vand og mælk i kog med salt, drys polentaen i og pisk til der ikke er flere klumper.
Skru ned for varmen og rør i polentaen med en træske. Det tager ca. 10-25 min. inden polentaen er mør.
Rør smør, parmesanost og urterne i.
Hæld polentaen ud på en bageplade og køl af, skær den i pæne stykker. Gril el steg stykkerne på en pande. 

 

God Appetit!
Hilsen Lindas køkken