Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Velkommen til Tårupportalen

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Lindas opskrifter 

Ingredienser

Til 4 portioner:

1 stor poulard el.hane
40 g smør el. Raps olie
Salt,peber.
1-2 fed hvidløg
2 spsk. Cognac
250 g skalotteløg
1-2 gulerødder
1/4 selleri
250 champignoner
Lidt persille
Lidt timian
1-2 laurbærblade
4 dl rødvin (ikke for sød)
Evt. 1-2 spsk. Hvedemel

Tilberedning

Hanen parteres og brunes i en stegegryde
Tilsæt salt, peber samt hvidløg
Kødet kan flamberes med cognac
Herefter tilsættes de hele skalotteløg, gulerødder der er skåret i skiver og selleri i tern, samt persille, timian og 1-2 laurbærbladet
Rødvin skænkes ved
Retten dampes ved svag varme.
Ca. 10 min.inden retten er færdig tilsættes de rensede og halverede champignoner.
Sovsen kan jævnes med lidt hvedemel el. Maizena
Hertil kan serveres ris el. flute.

Tip

Salat: 
Da vi har taget hul på en selleri vil det være oplagt at lave denne salat til:

Bagt selleri med gremolata på grøn bund


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken