Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Velkommen til Tårupportalen

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Horn med æbler 

Ingredienser

250 g hvedemel
1/2 tsk salt
50 g sukker
125 g smør el. bagemarg.
1 1/4 dl mælk
20 g gær
2 æbler, skrælles og skæres i tern. 

Tilberedning

Smelt smørret og kom mælken i. (lille fingervarmt) til gær, salt ,sukker og mel. Det er en fed gærdej.
Rul dejen ud til en cirkel (mål med en middags tallerken) ikke for tyk.
Del dejen i trekanter.
Læg rå æblestykker på helt ud til kanten og rul ind mod midten, så det bliver til et horn.
Hæves 20 min.
Bages ved 200 grader til de er pænt lysebrune.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken