Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Kransekage 

Ingredienser

Kransekage:
500 g kransekagemasse
500 g sukker
4 æggehvider
17 tvebakker
1 knivspids hjortetaksalt

Pynt:
1 æggehvide
125 g flormelis
1 tsk eddike.

Tilberedning

Kransekage:
Tvebakkerne knuses blandes med sukker og hvider.Derefter æltes sammen med massen.
Lunes i en gryde så er det nemmere at sprøjte ud når det er lunt.
Bages ved 200 grader ca 10 min. 

Pynt:
Røres godt sammen, så det er nemt at tegne med.

Tip

Server kransekagen kl. 24:00 når I skåler godt Nytår 


Godt Nytår
Hilsen Lindas køkken