Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Velkommen til Tårupportalen

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Lindas opskrifter i april 

Ingredienser

Til 4 portioner:

250 g rensede rabarberstængler
10 g friske mynteblade
2 spsk citronsaft
(Skræl citronen, før du presser den)

Sursød lage.
200 g lyst rørsukker
2 dl æbleeddike
20 gram havsalt
Brede strimler af 1/2 citron
Strejf af chiliflager

Tilberedning

Skær rabarberne i tynde skiver. Er de for tykke, er oplevelsen for klodset.
Kom på skift rabarberne og mynteblade ned i et rent syltetøjsglas.
Hæld citronsaften henover.

Sursød lage.
Bring alle ingredienserne i kog og lad det koge, indtil sukkeret er opløst.
Hæld den kogende lage hen over rabarberne, væsken skulle gerne dække rabarberne. 

Tip

Denne rabarberpickles kan spises til al slags kød - vældig flot på en buffet.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken