Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Velkommen til Tårupportalen

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Koriandergravad okseinderlår med agurkecreme 

Ingredienser

Til 4 portioner:

Tilberedning

Gnid okseinderlåret med salt, farin og korinderfrø.
Lad det trække i 5 dage.
Skæres meget tyndt ud, anret med agurkecreme og ristet rugbrød.

Agurkecreme
Lad yoghurten dryppe af i et par timer (Kaffefilter)
Riv agurken groft ,drys med salt til en del af væsken er trukket ud i en sigte.
tilsæt citron, hvidløg ,salt og peber og yoghurten. 

Tip

Serveres med godt rugbrød


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken