Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Velkommen til Tårupportalen

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Lindas opskrifter i april

Ingredienser

1 ½ kg selleri
2 spsk olivenolie
4 tsk. Friskpresset citronsaft
Salt og peber

Gremolata:
2 håndfulde hakket persille
2 fed finthakket hvidløg
2 tsk. Fintreven økologisk citronskal

Tilberedning

Skær sellerien i stave på 1/2x1x7 cm.
Vend sellerien i olie, salt og peber.
Bages i ovn ved 175 grader varmluft i ca ½ time. Vend undervejs.
Kom citronsaften på når stavene er let afkølet.
Vend derefter sellerien i gremolata.
Anrettes på strimlet grøn hjertesalat

Tip 

Gremolata er det tradionelle grønne drys på Osso buco.

 

God Appetit!
Hilsen Lindas køkken