Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Velkommen til Tårupportalen

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Lindas opskrifter i april

Ingredienser

Til 6 portioner

1 lammekølle på ca. 1 1/2 kg.
3 fed hvidløg
salt, peber
hakket persille
olie

Tilberedning

Lav et snit i køllen og put hvidløgsfeddene i.
Krydr med salt og peber. Kan drysses med hakket persille.
Langtidsstegning:Brun ved 250 grader på begge sider. Dæk køllen med sølvpapir. Skru varmen ned til 130 grader. I ca . 3 timer.

Tip

Brug stegetermometer 68 grader. Rosafarvet.

 

Se de forskellige opskrifter på tilbehøret under april.

 

God Appetit!
Hilsen Lindas køkken