Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Velkommen til Tårupportalen

Lokalhistoriske billeder, historier og informationer om livet i landsbyen Tårup på Østfyn i årene 2013 - 2023

Panini con cioccolato / Chokolade brød 

Ingredienser

Til ca. 20 boller

500 g hvedemel
25 g gær (Smuldret ned i melet)
1 teskefuld salt
2 teskefulde sukker
2 æg
25 g smør
2,5 dl mælk
125 g chokolade dråber eller grofthakket mørk chokolade

Til pensling
1 æggeblomme
2 spiseskefulde mælk
1 teskefuld sukker
1 teskefuld salt

Tilberedning

Brug røremaskine til at røre dejen.
Hak chokoladen groft og kom den i fryseren.
Smuldr gæren i melet, kom alle ingredienser i undtagen chokolade, i røreskålen
Ælt dejen til den er helt samlet og slipper siderne - godt 7-8 min.
Rør til allersidst chokoladen i dejen på lav hastighed, så chokoladen ikke smuldrer.
Lad dejen hvile i 10 min.
Del dejen i mange lige store boller på 30 g hver.
Stil dem på en eller flere bageplader med bagepapir under.
Lad bollerne hæve en time.
Pisk æg, mælk, salt og sukker sammen og pensl bollerne med dette.
Sæt bollerne i en forvarmet ovn ved 180 g i 8-10 min. til de er gyldne ovenpå.
Lad dem afkøle på en bagerist

Tip

 Nyd bollerne til en god kop kaffe


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken