Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Klik på de tre blå linjer for at se menuen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Lindas Køkken

Risottoklatkager med spinatsauce 

Ingredienser

Til 4 portioner:

Risottoklatkager
Brug resten af risottoen fra dagen før.
3-4 spsk olivenolie til stegning.

Spinatsauce.
200 g frisk spinat
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
Salt.

Tilberedning

Risottoklatkager
Rør den kolde risotto blød.tilsæt et piske æg, så binder det risene bedre sammen.
Steges på panden i små kager.
Steges først ved høj varme, bagefter ved lav varme.
Vendes først når der er en tyk stege skorpe.

Spinatsauce.
Skyld spinaten, lad stilken være på.
Kog den lidt mør i 1 dl vand.
Blend spinat, kogevand og olie til en fin tynd sauce.
Smag til med fin hakket hvidløg og salt.

Tip

Server risottoklatkagerne med spinatsauce og lav en lækker salat til.
Uhm den var lækker


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken