Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Lindas Køkken

Lindas opskrifter i oktober 

Ingredienser

Til 4 portioner:

Bund
100g smør
100 g mel
100 rørsukker
100 g mandelmel el fint hakket mandler

Fyld
300 g frisk ricotta
80 g sukker
3 æggeblommer
25 g mel el. maizenamel
50 g piskefløde 1 spsk. Vino Santo
1 stang vanille.

Karamelsovs
100g sukker.
100 g fløde, en skefuld smør

Pærerne
2 pære, sukker og citronsaft.

Tilberedning

Bund
Rør smør og rørsukker sammen.bland mel og mandler i. 
Pres dejen ud i en kageform ( ca. 4 cm høje kante ) med bagepapir i bunden.
Bag kagen ved 150 grader i 20 min.

Fyld
Rør ost og sukker sammen, og tilsæt æg. Rør melet ud i piskefløden og tilsæt det med vanillekornene og Vino Santo. 
Hæld fyldet over dejen og bag det i ovnen ved 110 grader i 15 min.

Karamelsovs
Opvarm fløden .
Smelt sukkeret til lys karamel, og tilsæt den lune fløde og til sidst smørret.

Pærerne
Skær pærerne i tern drys med sukker og dryp med citronsaft, så de ikke bliver brune.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken