Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Klik på de tre blå linjer for at se menuen

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Lindas Køkken

Boeuf a la mode 

Ingredienser

Til 4 portioner:

1 kg oksetyndsteg i tern
3 1/2 dl rødvin
2-3 løg
2 gulerødder
1/2 selleri
1 pastinak
2-4 fed hvidløg
1 spsk mel
1 Kvist timian
1 laurbær blad
1 l vand / suppe
Olie/ smør. 

Tilberedning

Skær de rensede urter i tern, læg dem i en skål sammen med kød i tern, og overhæld det med rødvin. Lad det marinere( gerne et døgn i køleskab). Tør kødet af ,og brun det af i en gryde.Tilsæt urterne, drys med mel og hæld så rødvinsmarinaden, krydderier og vand el. suppe på.
Lad det koge under låg,til kødet er mørt( ca 60 min.) 

Tip

Server en god kartoffelmos til.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken