Ingredienser
Til 4 portioner:
Kalveculotte:
1 kalveculotte på 1 kg
Salt og peber
Forårsslaw:
300 g spidskål
1 bundt radiser
200 g agurk
Creme:
75 g græsk yoghurt 10%
75 g rygeost 10%
1 spsk mælk
1 tsk friskpresset citronsaft
4 spsk finskåren purløg
1 tsk sukker
Salt og peber
Tilberedning
Kalveculotte:
Krydres godt med salt og peber
Steges i 15 min. Ved 225 grader og derefter 25 min ved 200 grader. Brug stegetermometer 60 grader for rosakød.
Forårsslaw:
Spidskålen snittes fint. Radiserne skæres i tynde skiver
Agurken flækkes på langs, tá kærnerne ud og skær den i små terninger.
Creme:
Rør cremen sammen og bland den med grøntsagerne.
Tilbehør evt. stegte kartofler, skysovs.
Tip
Man kan også hakke lidt hvidløg, citronskal og persille. Drysse på stegen efter de 15 min. Denne blanding kaldes
Gremolate.
God Appetit!
Hilsen Lindas køkken