Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Lindas Køkken

Caponatina leggera

Lindas opskrifter i juni Lindas køkken i juni

Ingredienser

Til 4 portioner:

1 aubergine
1 gul peberfrugt
2 små squash
100 g bladselleri
2 store kartofler


100 g forårsløg
200 cherry tomater
100 g kapers
100 smuttede mandler
50 g dadler
3 spsk olivenolie
1 spsk sukker
1 glas hvidvin
salt og peber
mynteblade.

Tilberedning

Rengør alle grøntsagerne, hakkes i 2x2 cm store stykker.
Vendes i olivenolien, drys med salt og damp møre i ca 15 min.

Halver cherrytomaterne og snit forårsløgene.
Tag stenene ud af dadlerne, skæres i minde tern, ristet på tør pande.

Varm resten af olien tilsæt forårsløg, tomater, mandler og kapers.
Tilsæt sukker efter 2 min.
Tilsæt vinen og lad det bruse op.

Smag til med salt og peber og serveres varm.

Tip

Pynt med mynte

 

God Appetit!
Hilsen Lindas køkken