Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Lindas Køkken

Ovn stegt kylling med grøntsager 

Ingredienser

Til 4 portioner:

4 stk kyling overlår
salt,peber og paprika
smør
200 g champignon i skiver
500 g skrubbede jordskokker i halve

225 g porrer i ringe
175 g skrællede gulerødder i stave

1/4 l piskefløde
1 dl tyttebærsyltetøj
1spsk æbleeddike
1 spsk kylliengfond
salt og timiankviste

løse ris.

Tilberedning

Rens og tør kyllinglårerne.
Krydres med salt, peber og paprika.
Brunes i smør på en pande lægges derefter i et ovnfast fad.
Sæt fadet ind i din ovn ved 180 grader max 20 minutter.

Svits svampene i ca 3 min.

Tag fadet ud af ovnen efter 20 min.
Tilsæt svampe, jordskokker, porrer og gulerødder.


Tyttebærsovs i fadet:
Fløde, tyttebærmarmelade, æbleeddike, fond og salt røres sammen. Hældes over kylling og grøntsagerne, timian på toppen.

Bag retten færdig i 40 mim 180 grader.
Serveres med løse ris.

Tip

Jeg brugte en hel kylling, klippede den i passende stykker, havde så til 2 dage.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken

Andre opskrifter fra Lindas køkken