Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Lindas Køkken

Kålpandekage 

Ingredienser

Til 1 portion:

2 æg
1 håndfuld frisk spinat
1 håndfuld frisk persille
75-100 g spidskål eller andet kål
1/4 rødløg
1 gulerod
1 spsk Fiber Husk
2 spsk græskarkerner
1knsp salt
1knsp stødt muskatnød
Fedtstof til stegning: smør el.ekstra jomfru olivenolie. 

Tilberedning

Pisk æggene sammem.
Hak spinat og persille.
Snit kålen i tynde strimler.
Skær løget i skiver.
Skræl og riv guleroden.

Bland grøntsagerne sammen med æggemassen.
Tilsæt Fiber Husk og græskarkerner( fin hakkes) og krydderier.

Kom fedtstof på panden ,bred æggemassen ud på den varme pande steges 1-2 min.

Med lidt god vilje kan panekagen vendes og steges færdig 1-2 min.

Tip

Denne pandekage kan deles i 4 trekanter og spises med røget laks el parma skinke.
Jeg spiser den til morgenmad og frokost.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken

Andre opskrifter fra Lindas køkken