Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

6. august 2020 - Vigtig information: Tårup Vandværk kan ikke følge med efterspørgslen på vand. Læs mere

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Lindas Køkken

December 2015 

Ingredienser

Til 4 portioner:

200 g bacon
5 porrer i ringe evt . Lidt mindre.
4 kyllingefileter (kalkunbryst kan også bruges)
2 dl hvidvin
2 dl fløde
Salt og peber
1 ps. reven ost. 

Tilberedning

Steg bacon - herefter svitses porrer med et øjeblik
Hvidvin og fløde hældes i og krydres med salt og peber
Hældes i et smurt ildfast fad og kyllingefileter lægges ovenpå.
Drysses med reven ost.
225 grader i ca. 20 min. (måske lidt mere)
Kan serveres med ris el flute og en skål god salat. 

Tip

En hurtig lavet og let ret som godt kan laves om formiddagen og sættes i køleskab. Og først sættes i ovnen senere på dagen.
God jul til jer derude, denne ret er en hjælp til en dag, hvor der er mange gøremål op til jul.


God Appetit!
Hilsen Lindas køkken

 

Andre opskrifter fra Lindas køkken