Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Forårsudstilling på Tårupportalen

Kære allesammen...

Her i den noget besværlige tid, hvor mange trækker det store læs, mens andre forsøger at passe på sig selv og ikke forværre situationen, skal vi så ikke prøve at få fat i de lyse sider også - se  foråret der er lige om hjørnet. 
Ungerne er hjemme og de har en ny og uvant skolehverdag, godt med udfordringer, men vel også tid til et frikvarter ind imellem? Forældrene brydes med hjemmearbejde eller kæmper for at få den nye hverdag til at hænge sammen, men der kan vel også blive tid til et kreativt pusterum? Vi ældre er måske lidt forskrækket og ved ikke lige helt hvordan vi skal få handlet og klare os igennem - lidt lyspunkter efterlyses, men måske vi også kan bidrage hertil?

På Tårupportalen har vi måttet skrive om mange aflysninger og det er lidt surt - nu vil vi også gerne prøve noget nyt!
Vi vil lave en Forårsudstilling på Tårupportalen!
En forårsudstilling fyldt med tegninger, fotos, video og musik.

Så kom frisk i gang med fotoapparatet/telefonen/tegneblokken/klaveret og send dine og ungernes bedste bidrag til Tårupportalen - så laver vi vores fælles galleriudstilling - en udstilling vi alle nemt kan komme til og glædes over, mens vi passer på hinanden.

Klik her og send dit billede til Tårupportalen 

Bemærk venligst at du skal selv have rettighederne til billedet du sender til os 

Vi glæder os! 

Tårupportalens Forårsudstilling 2020

Henrik Kragh: Vi indledte den nye tid i søndags med en tur i Tåruplundeskoven 3Henrik Kragh: Sandkasse samlet og klar til brug når sandet ankommer...Erik Nilsson: Husmåren gik i fælden...Erik Nilsson: Forår på KajbjergvejHenrik Kragh: Bålplads lavet af Anna og HeidiLine Højsgaard Brink:Vi lavede frisk ost over trangiaHenrik Kragh: Kreativiteten på sit højeste...Henrik Kragh: Endnu en smuk dag i skoven og om lidt springer det hele ud sådan for alvor....Lisbeth Mygind Nielsen: Lidt godt humør i denne tidHenrik Kragh: Vi indledte den nye tid i søndags med en tur i Tåruplundeskoven 2Arne Nielsen: Så blev det forår torsdag formiddag.Helle Lauvring: Der findes ikke noget mere livsbekræftende end de første knopper der springer ud på de tørre, nøgne vintergrene.Steen Jensen: Snevejr i marts?Minka Heilmann: Hej smuk i en coronatid😍Line Højsgaard Brink:Vi har fløjet med drageSusanne Hintz: ForårMette Bro Jansen: Hjemlig hyggeSteen Jensen: Forårs beskæringLine Højsgaard Brink:Vi har lavet naturvævLine Højsgaard Brink:På tur i skovenWilliam 5 år: Damestenen - ser du damen farfar?Lisbeth Mygind Nielsen: Lidt godt humør i denne tidHenrik Kragh: Endnu en smuk dag i skoven og om lidt springer det hele ud sådan for alvor....Henrik Kragh: Kreativiteten på sit højeste...Line Højsgaard Brink:Vi lavede frisk ost over trangiaLea Mi Engholm: “Min familie” Ronja, 10 år. En god måde at få tiden til at gå i en Corona-tid.Erik Nilsson: Et tidligere forår...Henrik Kragh: Endnu en smuk dag i skoven og om lidt springer det hele ud sådan for alvor....Henrik Kragh: Vi indledte den nye tid i søndags med en tur i Tåruplundeskoven 1Line Højsgaard Brink:Vi lavede frisk ost over trangiaLine Højsgaard Brink:På tur i skovenLisbeth Mygind Nielsen: Lidt godt humør i denne tidArne Nielsen: Forår på BrandgadenSteen Jensen: Mirabellerne blomstrer ved KomgshøjLine Højsgaard Brink:Vi har spillet naturbingoArne Nielsen: Så blev det forår torsdag formiddag.

Forårsudstillingens Video Galleri

Jost Hettwer:
H.C. Lumbye, Drømmebilleder

Christian Juncker og Jonas Breum:
Havana

Hilsen til vores dejlige elever og deres familier❤️- der lige nu hænger i med at få det hele til at hænge sammen
Tak for jer!👍

Åbent hus på 4kløverskolen i Frørup:
Klassen Morgensang - Marie Key Band

Jost Hettwer: Wenn ich ein Vöglein wär
und auchzwei Flüglein hätt flög ich zu Dir

Morten Mortensen, Nationalmuseet: Er du stadig lidt bange for at løbe tør for toiletpapir? Frygt ej! Der er hjælp at hente i baghaven