Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Tårup set
i Bakspejlet

- 2013 - 2021

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

31. januar 2020:  

Anmeldelse af intim-koncert i Henrik og Heidis stue, i Tårup med Tim Schou.

Stuekoncert med Tim Schou på Bækvej 9 i Tårup

Helle Gæst:
Det var en meget speciel og helt igennem intim oplevelse at sidde i en helt almindelig stue og høre Tim Schou på akustisk guitar.

Teksterne var meget tydelige og gik i direkte hjerte og sind. Vi følte os underholdt og Tim Schou formåede at inddrage os, sit publikum, på stueplan, hvor vi i den grad følte os hjemme.

Værterne, Henrik og Heidi, havde sørget for en god stemning og en behagelig atmosfære, hvilket er væsentlig til sådan en stue-koncert.

Personligt var det på en eller anden måde meget grænseoverskridende at være deltager til sådan en form for komsammen, men en super sjov oplevelse. Jeg overskred virkelig en grænse ved at køre til et sted, jeg ikke kendte. Jeg kendte værten men ikke konceptet, og hvad der skulle ske. Det var virkelig en fed oplevelse.

Stuekoncert med Tim Schou på Bækvej 9 i Tårup

Morten, gæst:
Der er ingen tvivl om, at de koncerter man husker fra store festivaler, er der, hvor musikeren bliver intim, Det er en pointe, der er vigtig at have med. En af grundene til de små intimkoncerter eksisterer, er som Tim sagde, en måde at opleve umiddelbare reaktioner fra publikum, som man kan tage sig med på den store scene. At være autentisk i et lille miljø, er en ting, men at bringe det element med sig op på den store scene, er en sjældenhed i en tid, hvor intimitet og nærvær er en sjælden vare på scenerne i det store miljø. 

Stuekoncert med Tim Schou på Bækvej 9 i Tårup

Vært:
En helt igennem unik koncertoplevelse - nerverne sad uden på tøjet - historisk antal gæster til stuekoncert.
Det at have et blandet publikum - venner, folk fra Tårup (kommende venner), gamle kollegaer, nye kolleger, familie. Hvordan møder de hinanden - syntes de om koncerten? Kan de lide konceptet? Mange ting som, man grubler over som vært - helt basalt: kan de snakke sammen? Kunstner til publikum - publikum til publikum, Igen var det succes? Som Tim Schou siger: vi danskere er faktisk ret åbne hvis bare vi får lov og giver los. 

© foto Henrik Kragh

  • Almindelig
  • Titel
  • Dato
  • Tilfældig