Tårupportalen

Følg Tårupportalen på din SmartPhone:

Start din browser og skriv taarupportalen.dk i adressefeltet

Tryk på de tre små blå linjer øverst til venstre på din SmartPhone og  menuen åbnes.

Vælg herefter hvad du vil se...

Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Tårup set
i Bakspejlet

- 2013 - 2021

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Tårupportalen ser her ved udgangen af 2018 tilbage på året der gik. Det gør vi med en nytårskavalkade over de mange gode og spændende fælles arrangementer, tiltag og nyheder, der har været både i Tårup og i Frørup.

Fornøjeligt og måske også temmelig imponerende, hvor meget der egentlig sker her hos os i de to aktive landsbyer året igennem. Velkommen til det gode liv på Østfyn.

Sæt dig godt til rette - giv dig bare god tid, her er meget at se - scroll ned over siden - og se - eller gense de mange stjernestunder fra Tårup og Frørup i 2018.

Klik gerne på billederne, hvis du ønsker at læse mere om det enkelte arrangement.

Rigtig god fornøjelse - med ønsket om et godt Nytår - tak for 2018 og på gensyn i 2019 - fra Tårup portalens redaktion.

godtnytaar

2018 nytaar

Januar

En munter time og bankospil

Tårup-Frørup Seniorklub startede - som de første - det nye år op med en munter time med Sømandskvartetten fra Nyborg Marineforening.
Kvartetten underholdt på mundharpe, klarinet, violin og selvfølgelig med sang. Det hele en god times tid plus et par ekstranumre. Sangene bevægede sig verden rundt på havene og også lidt på landjorden.
Undervejs fik vi også et par sømandsskrøner - de fleste var næsten stuerene.

En munter time

Duo Rosinante i Tårup Forsamlingshus

Duo Rosinante tog godt 60 landsbybeboere fra Tårup og Frørup, med på en forrygende festlig og gennem musikalsk rejseoplevelse fra Sicilien - via Toscana, Paris, Irland, Skotland, Amerika - og til de sluttede på Langeland.

Duoen underholdt på klaver, harmonika, kontrabas og med sang og stepdans. Genrene var lige så forskellige som typiske for de steder, byer og lande, hvor det musikalske par førte os hen.
Her var tanker til Don Corleone, O solo mio, Skæve Thorvald på Toscansk, Franske chansoner og Edit Piaf, Pariserliv, Gælisk, Irsk og Skotsk folkemusik, Ragtime fra Amerika og endelig Povl sine høns på Langeland.
Det hele fint bundet sammen med fortællinger om musikken og et dejligt glimt i øjet. Tårup Foredragsforening havde arrangeret løjerne.

Duo Rosinante

På sporet af 500 års historie

Birgit og Karsten Mengel fra "Under Egen" i Tårup, havde indbudt til årets vintergåtur i Tårups lokalområde, med udgangspunkt for enden af Åvej ved Svendborg landevej. De 40 beboere fra Tårup og Frørup, der havde meldt sig til turen, var mødt frem behørigt iført beklædning og fodtøj, der modsvarede indbydelsens oplysninger om ruten: Turen er på 5.0 km ”Vejen” er af blandet beskaffenhed, 900m markvej, 1150 m mark, 1700 m ”spor” og resten er have, cykelsti og asfalt.

Vintergåtur 2018

Februar

Historien lever først, når den bliver fortalt

Ny-udsprungne forsythiagrene, hjemmebagte boller, flødeskumskage, en god historie - rammen var sat for Seniorklubbens aktive deltagere fra Tårup og Frørup - denne onsdag eftermiddag i Frørup Forsamlingshus.

En veloplagt Janus Møller Jensen fra de Østfynske museer fortalte først baggrundshistorien om Nyborg Slot og Danmarks Riges Hjerte og om arbejdet på at komme på kulturarvslisten.

Janus i Seniorklubben

Beskæringskursus på Frørup Vingaard

Dennis og Lene fra Frørup Vingård var vært ved et beskæringskursus en dejlig solbeskinnet søndag eftermiddag. De fremmødte fik både en vejledning i at beskære og binde vinplanter op.

Dennis viste det helt nye frem indenfor beskæringsredskaber og gav råd om gødning. Alle fik lov at beskære nogle vinplanter, og har man nogen derhjemme er det nu det kan gøres.

Efterfølgende var der smagsprøver på Frørup Vingårs forskellige vine og hjemmebagt brød. I dagens anledning var der 10 % rabat på både redskaber og vine. Det var en god søndag eftermiddag i hyggeligt selskab.

Beskæringskursus

Tårup Flaghejserlaug

Flagstangen ved kirke og forsamlingshus kan ses vidt omkring - og er flaget oppe, er det noget af det første man ser, når man kommer til Tårup – uanset hvilken vej man kommer. Uanset vejret et det et smukt syn – og ved sin placering fremstår det som hele landsbyens flag.

Kirkens personale sørger for flagning på de kirkelige flagdage, og når der er familiefest i forsamlingshuset, sørger lejerne af forsamlingshuset for flagningen.

Men hvad med de andre officielle flagdage? - Det er her Tårups nye Flaghejserlaug tager over...

flaghejserlaug

Marts

Generalforsamlings komsammen...

Onsdag aften var det tiden for de årlige generalforsamlinger i Tårup Forsamlingshus og Tårup Forsamlingshus Venner.
Som en god tradition var der fællesspisning inden generalforsamlingerne løb af stabelen. I år en dejlig kraftig Gullassuppe og flutes, der forsvandt som dug for solen...

Generalforsamlinger

 

Her er det dig der bestemmer...

Inger Mechlenburg og Tårupportalens redaktør mødte i marts direktør Jesper Hansen i Frørup Andelskasse til en snak om det at være direktør i et mindre, men meget populært pengeinstitut - og nogen vil mene - et godt stykke ude på landet.

Jesper Hansen

Helårsbadebro i ny forklædning

Helårsbadebroen ved Kongshøj Strand stod endnu trods vejrliget og havde fået en ny midlertidig forklædning. 

Vinterbadebroen

Generalforsamling og de Østfynske slotte og herregårde

Tårup Foredrags Forening sluttede sæsonen af med fællesspisning, generalforsamling og et foredrag om de Østfynske herregårde - det hele foregik i Tårup Forsamlingshus.

Generalforsamlingen blev klaret umiddelbart efter at den stegte flæsk og persillesovs var indtaget af forsamlingen - der var genvalg og klapsalver til dem der var på valg.
Tårup Foredragsforening er klar til en ny sæson.

De østfynske herregårde

Er storken kommet til Tårup?

Line Madsen var hurtig og fangede en stork med sit telefon kamera ved Tårup Strand i dag...

Storken er kommet til Tårup

Tårup-Frørup Seniorklubs forårsfest 2018

Godt 30 feststemte klubmedlemmer var samlet til vores årlige forårsfest, desværre en del afbud pga. sygdom - af samme grund måtte dem, der var arrangeret til at spille og underholde melde afbud i sidste øjeblik, men afløsere fundet - og det var en stor succes. Minna Sørensen ved tangenterne og Niels Lagoni på tromme og med sang, gjorde det festligt og fornøjeligt.

Forårsfest i Seniorklubben

April

Tårup Kirke - påskedag

Noget usædvanligt måtte vor graver Ieva Petterson påskedag i gang med at bane vej gennem den høje nyfaldne sne, for kirkegængerne til gudstjenesten i Tårup Kirke.

Snevejr i Påsken

Vi bygger madpakkehus i Tårup

Karsten Mengel fra Tårup Landsbyråd havde inviteret til orienterende byggemøde omkring bygningen af et nyt "Madpakkehus", der tænkes opført et sted på Tårups fælles grønne arealer.

Karsten opsamlede de forskellige synspunkter omkring madpakkehuset og vil undersøge mulighederne for en eventuel alternativ placering og udformning af huset.
Et rigtigt godt møde, hvor dialogen var i højsædet.

Madpakkehus i Tårup

 

Annes forunderlige verden...

Anne Pedersen har tegnet siden hun var barn - og det er hun fortsat med og har gjort til sin levevej. Anne både tegner og fortæller historierne i de mange børnebilledbøger hun har udgivet, og tegner indimellem også for andre.

Tårupportalen har sammen med Inger Mechlenburg netop været på besøg hos Anne i Frørup, for at høre tegneren selv fortælle om sit arbejde.

Tegner Anne Pedersen

Forårs sæsonens sidste fællesspisning

Tårup Forsamlingshus Venner sluttede forårssæsonen af med en hyggelig og vellykket fællesspisning i Tårup Forsamlingshus.
Kylling, kartofler, grønt og hjemmelavet ymerfromage var på menuen på de runde borde, og inden kaffen og de varme hveder, var der en festlig konkurrence bordene imellem: "Kend dit forsamlingshus"

Kend dit Forsamlingshus

Østersøruten

Nyborg kommune fik i april sat de nye skilte op, der markerer og viser vej til den nationale cykelrute 8 - Østersøruten, der naturligvis løber gennem det naturskønne Østfynske område ved Tårup.

Østersøruten

Maj

Fantastisk forårstur

Tårup-Frørup Seniorklubs forårsudflugt 8. maj 2018.

Fantastisk forårstur med Frøruprejser, som havde allieret sig med Bergholdt Busser, så både bus og chauffør var derfra, men det gjorde ikke turen mindre god.
Tirsdag morgen stod i solens tegn – det blev en strålende dag.

Udflugt til Møn

Konfirmation i Frørup kirke

Den 06. maj 2018:

Solen skinnede fra en skyfri himmel på denne dejlige forårssøndag i maj, hvor der var konfirmation i Frørup kirke.
Et stort konfirmationshold - 13 piger og 3 drenge - blev konfirmeret i dag.

Konfirmation i Frørup

Konfirmation i Tårup Kirke

Den 13. maj 2018:

Netop som konfirmanderne kom ud af Tårup Kirke, brød solen gennem skyerne til endnu en flot konfirmationssøndag i maj i vore to landsbyer.
Fem konfirmander - 4 piger og en dreng - blev konfirmeret i Tårup Kirke i dag.

Konfirmation i Tårup kirke

Grillaften under Egen - sæsonstart

Birgit og Karsten Mengel startede deres traditionsrige "Grillaften under Egen" op i det helt exceptionelle og helt usædvanlige fine maj vejr. Mange var mødt frem med kurven fyldt med mad klar til grillen og drikkevarer dertil.

Grillaften under Egen, er jo der, hvor vi mødes i grillhytten, ”Under Egen” Kl. 18.00, når Birgit og Karsten har tændt op i den store grill. Vi medbringer egen mad og drikke og har et par hyggelige timer sammen med børn og voksne fra nabolaget.

Grill under Egen

Ny infotavle i Tårup

Tårup Landsbyråd har opsat en ny infotavle ved Tårup Forsamlingshus. Den nye infotavle afløser den gamle tavle, der stod ved den tidligere butik i Tårup.

Den nye infotavle kan bruges af landsbyens beboere til opslag om stort og småt, man gerne vil informere Tårups beboere om.

Infotavle i Tårup

Juni

Det gode liv...

Pris til Tårupportalen - fredag d. 1. juni modtog Steen Jensen og Tårupportalen Nyborg Kommunes og Nordea-fondens Gode Liv-Pris 2018

Steen Jensen er blevet indstillet til prisen, fordi han yder et helt ekstraordinært stort arbejde for at skabe fællesskab og trivsel i landsbyerne Tårup og Frørup. Steen ejer og driver Tårupportalen www.taarupportalen.dk, der er en fælles digital portal for landsbyerne siden 2013. Der er tale om frivilligt ulønnet arbejde. På den dagligt opdaterede Tårupportal kan landsbybeboerne følge med i stort og småt, der foregår i deres område.

Det gode liv

Filosofsalon på Bækvej 10

Filosofsalonen blev i det gode vejr afviklet under blodbøgen i haven.
Vi blev en del klogere på Pythagoras samtid og hans arbejde.

Filosofsalon

Anne Maries Tegneskole

Anne Marie Regitze Petersen, der bor i Tårup, er i færd med at starte en ny tegneskole, der tilbyder undervisning i tegning og akvarel. Tegneskolen har været undervejs et stykke tid, hvor Anne Marie har bygget om, både ude og inde i sit hjem i Tårup.

Annemaries Tegneskole

Sogneudflugten til Fanø

Årets sogneudflugt gik i år til Fanø. Dragefestival, Nordby Kirke, Middag på Nordby Kro, Rindby og sæler på stranden var blandt de mange gode oplevelser.

Sogneudflugt til Fanø

Sct. Hans aften på Frørupgaard

Hyggelig Sankt Hans aften på Frørupgaard, hvor et stort flot bål blev brændt af med heks lavet af børnehaven.
Byrådsmedlem Per Jespersen holdt en god tale, de voksne hyggede sig, mens børnene lavede snobrød og spillede fodbold.

Sct. Hans på Frørupgaard

Juli

Høsten kom tidligt i gang i Tårup...

Gårdejer Erik Nielsen, Tårup, har påbegyndt høsten først i juli i Tårup i det dejlige sommervejr.
Mens skyggerne blev lange blev de færdige med den første mark ved Tårup Byvej.

Vi høster i Tårup

Horselund Alpacaer Uldbutik

Elna Finsen og Knud Pedersen, der bor på Boholtvej i Tårup har haft Alpacaer på deres ejendom i de sidste 6 år og alpacaer leverer noget af den fineste uld man kan få. Elna har fattet en stor interesse for den fine uld, og har netop åbnet en lille butik på ejendommen, hvor alle der har samme interesse kan komme og få en hyggelig snak om alpacaer, uld og strikketøj. Det er også muligt at købe ulden hos Elna, hvis du kigger indenfor i den lille butik.

Horseluns Alpaca Uldbutik

Glasworkshop for hele familien i Tårup

Hos glaskunstneren i Tårup kunne små og store fremstille deres eget glas-relief alle onsdage i juli måned.

Glasworkshop

Vellykket hvalpe-kuld fra kennel "House of Leos" i Brandgaden

"Vi keder os ikke" fortæller Svetlana Gertsen, opdrætter og indehaver at kennel House-of-Leos' på Brandgaden. Den ældste af deres avlstæver har fået 7 sunde og raske hvalpe, der er salgsklare fra medio august. De er nu 5 uger og vokser rigtigt hurtigt, og det er spændende at se, hvordan de udvikler sig. Det er nærmest synlig fra dag til dag - både i størrelse og personlighed.

House of leos

Tårup - et godt sted at bo.

Lige midt i den smukke Østfynske natur og den nationale cykelrute 8 - Østersøruten, finder du den lille aktive landsby Tårup.
Stop op når du kommer hertil, nyd udsigten mod Storebælt og din madpakke på rastepladsen ved kirken, mens du overvejer om landsbylivet kunne være noget for dig - Velkommen til det gode liv i Tårup og se det hele sådan lidt oppefra...

taarup1965 2018

Frørup set fra luften

Frørup - levende landsby
Frørup er en gammel landsby med sjæl præget af fine små byhuse og velbevarede bindingsværkshuse omkring bymidten.

Frørup ligger i et flot kuperet område, og udenfor byen findes adskillige fritidslandbrug med heste. Frørup har en god placering 10 km syd for Storebæltsbroen og motorvejen. Her er fibernet og god infrastruktur. Udover aktivt foreningsliv, skole og daginstitutioner har Frørup mange unge familier med børn samt unge iværksættere.

Frørup set fra luften

August

Rettidig omhu

Tårup Vandværk tog i august fat på at udskifte gamle udtjente asbestvandrør langs en del af Kajbjergvej, for at imødegå kostbare ledningsbrud i fremtiden.
Det er en større opgave, da den nye vandledning bliver lagt på den modsatte side af vejen end den eksisterende, og det betyder nye stikledninger til ejendommene på vejen.

Rettidig omhu

September

Borgermøde i Tårup

Tårup Landsbyråd holdt borgermøde i Tårup Forsamlingshus omkring en revidering af landsbyplanen for Tårup.

Revideringen et led i Nyborg kommunes arbejde med at udarbejde landsbyplaner. Det er et mål i kommuneplanen, at der skal udarbejdes udviklingsplaner for de 9 byzonelandsbyer og for de mindre landsbyer i landzonen, hvor der en aktiv medvirken fra borgerne. Tårup er udpeget som byzonelandsby.
Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder Byrådets mål, retningslinjer og rammer for Nyborg Kommunes udvikling i perioden 2017-2029.

Borgermøde i Tårup

Sensommermøde

Seniorklubben tog hul på efterårssæsonen med et sensommermøde i Frørup Præstegaard. Det blev til en hyggelig eftermiddag med sang, musik, fortælling, oplæsning og dejligt kaffebord.

em

 

Tårupløb og Grøn Bazar...

Lørdag den 8. september 2018 havde Tårup Forsamlingshus Venner m.fl. arrangeret Tårupløb og Grøn Basar ved Tårup Forsamlingshus.

Programmet var på forhånd sat samme således:

09.30 - 10.30 Gratis morgenbord
09.30 - Hoppeborg
10.00 - Boderne åbner
10.30 - 11.00 Mooncar-race
11.00 - 11.30 Børne-ringridning
11.30 - 12.00 Voksen-ringridning
12.00 - Salg af pølser
13.00 - Hoola-hop-konkurrence
14.30 - Lagkage-konkurrence

Rigtig mange var mødt op til arrangementet i Tårup og havde en dejlig dag.

Tårup løb

Massage & Velvære i Tårup

Boie Jensen, Bækvej 9 i Tårup har nu drevet en klinik, der tilbyder fysiurgisk massage siden 2014.Tårupportalen tog på septemberbesøg hos Boie for at høre, hvordan det er gået.

Massage og velvære

Udflugt til arresten

Tårup-Frørup Seniorklub havde arrangeret en fin halvdags udflugt til Faaborg og omegn. Udflugtens hovedmål var et besøg i Ø-havmuseets afdeling i Faaborg arrest. I det dejlige september sensommervejr gik turen med bus til Fåborg og Arresten der har til huse på byens torv.

Udflugt til arresten

Pandekager med fyld

Tårup Forsamlingshus var velbesøgt da familierne Bilde og Eriksen stod i køkkenet til sæsonens første fællesspisning.

På menuen stod der pandekager: Mexikanske med fyld til hovedret og mere almindelige med is og frugt til dessert.

Pandekager med fyld

Jubilæum og gaveregn i Præsteskoven

Bålrøg og duften af friskbagt snobrød indhyllede søndag præsteskoven ved Frørup, hvor mellem 150 og 200 gamle og nye spejder fejre Kongshøj-Spejdernes 20 års jubilæum.

Kongshøj spejderne

Oktober

Høstfest i Seniorklubben

Tårup-Frørup Seniorklub holdt her til aften den årlige Høstfest i Tårup Forsamlingshus. Klubbens komité havde på flotteste vis pyntet den store sal op med blomster og blade i høstfarverne. Søren var i køkkenet og havde i løbet af dagen kogt en dejlig oksekødssuppe til Høstfesten. Det møre oksekød blev efterfølgende serveret på behørig vis med kartofler og peberrodssovs. Selvfølgelig var der ekstra revet peberrod til dem, der ønskede sovsen ekstra stærk.

Høstfest i Seniorklubben

 

 

Familieforøgelse på Horselund

I oktober så lille alpaka Noller dagens lys for første gang på Horselund i Tårup. Her ses føllet sammen med hans mor Nanna og storesøster Nellie og flere andre fra familien...

Alpakaføl

 

I Jesus fodspor

En torsdag aften i oktober, var Lotte og Arne Nielsen i Tårup Foredragsforening som så mange gange før.
Denne gang var forskellen dog den, at de var aftenens foredragsholdere for et næsten fyldt Tårup forsamlingshus. Med sig havde de fortællingen: I Jesus fodspor - om en spændende rejseoplevelse de nylig har haft til Israel.

I Jesu fodspor

Efterårssangaften i præstegården

Onsdag den 24. oktober kl. 19.30 blev der afholdt sangaften i Frørup præstegård. André Friis Møller havde valgt et udsnit af efterårssange fra højskolesangbogen og Kirkesangbogen, som er et nyere tillæg til salmebogen.

Sangaften i Præstegården

Grandæknings dag i Tårup

I år blev Tårup kirkegård valgt til at afholde den årlige grandæknings dag for gravere og medhjælpere i Svendborgskredsen.
I alt var 53 fagfolk mødt op til at øve sig i grandækning på gravsteder. I dagens løb blev der udvekslet erfaringer og viden om nye og ældre grandækningsmetoder.

Grandækningsdag

Samskabelse - Trafik - Tilgængelighed

Udarbejdelse af udviklingsplan for Frørup
En arbejdsgruppe bestående Johnny Ellekær Rasmussen, Marie Louise Juul-Jørgensen, Camilla Greve Holmestad, Sandie Byskov og Lis Madsen er i gang med at udarbejde forslag til en udviklingsplan for Frørup

Udviklingsplan Frørup - Arbejdsgruppen

 

November

Fyrtårnet på skolen i Frørup

Tårupportalen tog i november sammen med Inger Mechlenburg fra Frørup Landsbyråd, på besøg hos Eva Nielsen, der er den nye afdelingsleder for vor skole - 4kløver Skolen i Frørup

Eva Nielsen

 

Allehelgens aften i Frørup

Allehelgens aften blev højtideligholdt med gudstjeneste i Frørup Kirke efterfulgt af et særdeles spændende foredrag af professor Bent Jensen om optakten til den russiske revolution. Hermed fik en fyldt konfirmandstue sagt farvel til Bent og Tanja Jensen, som har solgt deres gård i Frørup og nu planlægger at flytte til Nyborg.

Allehelgens aften i Frørup

På cykeltur til Ukraine

Seniorklubben havde november besøg af gårdejer Knud Rasmussen, Svindinge, der også er medejer af en gård i Haivoronka i Ukraine. Denne gang fortalte Knud Rasmussen om en nylig gennemført cykeltur fra hjemmet og til gården i Ukraine. Cykelturen foregik i maj-juni 2018 og var sammenlagt på 1500 km. Knud gennemførte turen sammen med sin fætter Lars.

På cykeltur til Ukraine

Jægeren om personlig indstilling og samarbejde

Tårup Foredragsforening havde her til aften besøg af tidligere jægersoldat Erik B. Jørgensen i et Tårup Forsamlingshus, der var fyldt op til bristepunktet - godt 100 deltagere fra nær og fjern var mødt frem til foredraget.

Erik B. Jørgensen - foredragsaften

Andagt og juletræ i Tårup

30. november 2018 - I eftermiddag blev landsbyens store juletræ ved kirken og forsamlingshuset tændt.
Inden det nåede dertil holdt vor sognepræst André Friis Møller en lille andagt i Tårup Kirke. I andagten indgik en duet med Elisabeth Mechlenburg Møller, som går i 8. klasse og vores meget rutinerede kirkesanger Raimo Pedersen. De to sang "Maria gennem torne går", der er en gammel tysk Maria-vise, på en ligeledes tysk folkemelodi. 

Andagt og tænding af byens store juletræ

 

December

Julekoncert i Frørup Kirke

Frørup-Tårup Menighedsråd havde igen i år sørget for at landsbybeboerne kunne komme til julekoncert i en af vore kirker. I år blev det Nyborg Musikskole der kom til Frørup Kirke og gav koncert her.

Julekoncert i Frørup Kirke

Adventsmøde

Torsdag eftermiddag først i december, var der Adventsmøde i Tårup-Frørup Seniorklub i Tårup Forsamlingshus. En lille skare seniorer havde fundet vej til arrangementet, der bød på musikalsk underholdning med Bjergbakkens Cabaret ved Per Rye og Birgit Holm. Her var både jule musik og musik fra Giro 413.

Adventsmøde

Juletræsfest i Frørup

Juletræsfesten er vel overstået. Det så ud til børn og barnlige sjæle hyggede sig.
Erik leverede musikken så der kunne traves om juletræet og lege bro bro brille, limbo mm.
Julemanden kiggede forbi og have sørme slikposer med.

Juletræsfest i Frørup 

Det' sørme - det' snart - det' jul

Decembersangen fra "Jul På Slottet" var på repertoiret med Minna ved klaveret og den store sal i Tårup Forsamlingshus fyldt med glade mennesker.
Vi var traditionsrigt - endnu en gang - samlet her kort før jul, til fællesspisning i vor lille landsby med flæskesteg og risalamande på menuen og afsluttende med Julebankospillet om de medbragte pakker og den store flotte julekurv fra vor nærbutik SuperBrugsen i Ørbæk.

Julebanko

Her slutter Tårup portalens Nytårskavalkade for 2018 med stor glæde over alle de ildsjæle, vi rummer i Tårup og Frørup og som brænder for, at gøre de 2 landsbyer til attraktive bosætningssteder.
Det er flot at se, at der er så mange af landsbyernes beboere der bakker godt op om aktiviteterne.

Tusind tak til Tårupportalens frivillige reportere og fotografer - de sikrer, at portalen når frem til langt de fleste arrangementer og begivenheder - til glæde for os alle.

Redaktionen ønsker alle Tårupportalens brugere et rigtigt godt Nytår og på fornøjeligt gensyn i det nye år.

© Foto til Nytårskavalkaden er leveret af: Inger Mechlenburg, Anne Pedersen, Elna Finsen, Line Madsen, Ivan Hansen, Morten Fisher Mortensen, Anders Vejen Andersen, Svetlana Gertsen, Camilla Greve Holmestad, Arne Nielsen, Kenneth Højvang, Ieva Petterson, Ingrid Matthiesen, Erik Nilsson og Steen Jensen.

Også stor tak til vor nærbutik SuperBrugsen i Ørbæk og Frørup Andelskasse for opbakningen til projektet omkring Tårupportalen.

Superbrugsen i Ørbæklogofa

Hent Tårupportalens Nytårskavalkade 2018 som pdf-fil til udskrivning