14. oktober 2016
Fredag aften havde Tårup Forsamlingshus Venner arrangeret en rigtig hyggelig fællesspisning, med foredrag og øl-smagsprøver mellem retterne.
Vennerne havde lavet en aftale med John fra Ørbæk Bryggeri om levering af smagsprøver og foredrag.
John fortalte historien om øllets oprindelse og om Ørbæk Bryggeri fra landsbyøl til stordrift og retur til økologisk bryg af forskellig slags. Morsomt, vittigt og lærerigt.
John havde tillige sit helt eget bud på, hvordan ideen til ølbrygning engang er opstået, og hvordan man får en sportsvand til at smage af sportsmand.
Sørens vel krydrede stroganof og ølpandekager med is, smagte fortrinligt til sortimentet af drikkevarer fra Ørbæk Bryggeri.
Endnu et godt arrangement i Tårup Forsamlingshus fra Vennernes hånd.
Gik du glip af denne fornøjelige aften, bør du være opmærksom på at i november er Vennerne på banen igen med en flot vildtaften og -menu med Rasmus Kirk i køkkenet.
© foto Steen Jensen