Mobilmenu:

Vælg menupunkt - eller pil ud for punktet for at vælge menupunkt i undermenu.

Bækvej 9's Stuekoncerter

- intenst og tæt på artisten

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Velkommen til Tårupportalen

Billeder, historier og informationer om liv og muligheder i landsbyerne Tårup og Frørup på Østfyn

Bækvejen9' Stuekoncerter

Ligesom for så mange andre betyder musik rigtig meget for mig. Forestil jer en verden uden musik. Musikken kan bruges til så meget. Man kommer som regel i så godt humør, når man hører musik. Når musik høres sammen med andre, bringes den gode energi op på et højere plan. Da jeg besluttede mig for at arrangere Stuekoncerter var det for at bringe folk sammen og opleve euforien og intimiteten. Jeg havde brug for at dele min begejstring for musikken og konceptet. På mit lille spillested er der plads til alle. Målgruppen er ubegrænset og jeg har indtryk af at folk har gode oplevelser ud af aftnerne.

Musikere higer også efter intimiteten som mangler ved de store festivals og koncerter - de har brug for at være i direkte kontakt med publikum. At se musikeren optræde på nært hold er helt igennem fantastisk og det er gensidigt fra musikerens side. Der er, som nævnt, en utrolig energi ved de intime stuekoncerter og dialogen med publikum er særegen. Der er en tænding i stuen som er ubeskrivelig og stemningen er afslappet og løssluppen. Uanset hvad du som publikum bringer med til koncerten er du velkommen - det er helt okay bare at være gæst og komme for at lytte til god musik men dialog er helt okay.

Du sidder få meter fra musikeren og oplever en sjælden koncentration. Musikeren kan ikke gemme sig væk og der sker et helt naturligt engagement. Man kan mærke åndedrættet og følelserne får frit spil. De intime rammer giver musikeren muligheden for at give sig hen og fordybe sig. En enkelt fejl akkord kan skabe dialog og en løssluppen stemning - og fejl gør ikke noget - tværtimod. Publikum bliver stavnsbundet, bliver hørt og der skabes en perfekt synergi.

Det er fantastisk intenst at opleve musik på den her måde, og samtidig støtter du musikeren direkte. Det er en gensidig oplevelse og ikke bare et surt job.

Som tilflytter til Tårup, er et mål også at vise at musik kan opleves andre steder end på de store scener og spillesteder. Et plus for byen er, at vi møder hinanden, og jeg er sikker på at det på sigt vil skabe et større sammenhold - med andre ord vi lærer naboen at kende og vi udvikler byen.

Min familie er en god opbakning og de ser stor værdi at lære folk i byen at kende. Udover folk fra byen vil der komme gæster fra nabobyer, venner og familie. Der har også været helt fremmede gæster, som også bliver et berigende og livsbekræftende bekendtskab - sågar et nyt venskab i ny og næ. Med andre ord, en blandet flok, som med deres tilstedeværelse bidrager til en hyggelig aften.

Den type musik jeg vælger, vil primært være fra singer songwriter, country og folk genren. Der vil også være en del dansksprogede kunstnere. Der findes så meget musik, ikke kun i Danmark, men også USA som sjældent bliver spillet i radioen, men som klart fortjener en større plads og mere anerkendelse. Jeg ønsker at hjælpe musikerne på vej - især de musikere hvis talenter og evner ikke bliver belønnet nok i mine øjne. Hvis du tænder for radioen, er der ikke den store afveksling i playlisterne og alt for få kunstnere bliver spillet. Dog har Madsen på P5, som er stor inspirator, en stor diversitet i playlisten. Jeg bliver helt begejstret når jeg hører en af mine kommende artister i hans programmer.

USA er et kæmpe land med masser af musik - mit indtryk er at den gode musik findes helt andre steder end i mainstream radioen og på billboardlisten. I hvert fald i mine ører. Jeg er blevet en del af et tysk netværk, der bringer musikere til Europa for at lave en minitour. Jeg har indtil videre lavet aftale med to forskellige kunstnere fra Louisiana. Jeg er sikker på at det bliver en vild musisk oplevelse når de kommer på besøg i stuen.

Jeg håber dette var en god teaser for at blive en kommende gæst i stuen og ser frem til nogle fantastiske aftener i stuen om vinteren og på terrassen hvis vejret er til det.

Hvis du vil købe billet er kontant betaling også en mulighed - kontakt mig på mobil: +45 30429021, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Messenger eller kom forbi på adressen 🙂
Alternativt benyt "Billet"-link ved den enkelte koncert.

Der vil være mulighed for køb af drikkevarer under koncerten.

Køb en billet til koncerterne og oplev det hele selv...

Henrik Kragh

Henrik Kragh
Bækvejen9's Stuekoncerter
Tårup

"Hyggelig aften til Stuekoncert på Bækvej 9, med Søren Manscher.
Tænk sig man kan bo i en lille Landsby og gå til koncert en lørdag aften.
Tak til Henrik og Frue som åbner deres hjem."

Linda Søgaard Jensen

landsbyraad dagsorden